Home   About us   Products   Options   Giveaway calc   References   News & Events   Jobs   Contacts


Jobs

     

Automationsingenjör Mekatronik
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med programmering och test i våra lokaler i Mölndal samt installationer ute hos kund med tillhörande service. Du kommer att utveckla nya applikationer med ny funktionalitet. I jobbet ingår även uppföljning och support av installerade maskiner. Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär cirka 50-100 resdagar/år. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter:

  • PLC-programmering och test av maskiner i vår verkstad i Mölndal
  • Installation och service hos kunder främst i Europa
  • Support till kunder via telefon och internet
Vi söker dig som...

är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mekatronik eller data, och har några års arbetslivserfarenhet.

Du har grundläggande kunskaper i elektroteknik och automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.

 

 

Konstruktör Mekanik

Som konstruktör kommer du att arbeta med konstruktion i Solid Works. Vi konstruerar allt själva och köper in mekaniska komponenter och delmontage från underleverantörer. Det innebär täta kontakter med kunder och leverantörer. Maskinerna slutmonteras i vår verkstad där de programmeras och testas inför leverans. Vi anpassar befintliga lösningar och utvecklar hela tiden nya system och komponenter för effektivare produktion eller sänkta kostnader. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter:

  • Konstruktion i 3D Solid Works
  • Montera och testa prototyper
  • Problemlösning ute hos kund
  • Följa upp produktion hos underleverantörer
Vi söker dig som...

... är utbildad högskole- eller civilingenjör och har några års arbetslivserfarenhet eller gedigna kunskaper som du fått på annat sätt. Du har erfarenhet från maskinkonstruktion och gärna automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.

 

 Skicka ansökan till info@robotgrader.com
Robotgrader AB
Lunnagårdsgatan 4
431 90 MÖLNDAL
Tel: 031-7488620

 
Copyright © The Robotgrader 2010 - www.robotgrader.com
Robotgrader AB Lunnagårdsgatan 4, 431 90 MÖLNDAL Tel: +46-317488620 Fax: +46-317488622 E-mail: Info@robotgrader.com